Medlemskap

Finlands Svenska Måltidsakademi välkomnar nya medlemmar och står öppen för alla som är intresserade i måltid, god mat och inte minst den finlandssvenska matkulturen. Som medlem får du bland annat gemenskap och kunskap kring mat och måltider i det svenska Finland.

Bli medlem genom att klicka på länken nedan och fyll i de nödvändiga uppgifterna så får du en faktura per e-post (ifall fakturan inte kommer fram, kolla skräpposten). Medlemsavgiften är 20 euro per medlem/år. 

Har du inte fått din medlemsavgiftsfaktura kan du betala in din medlemsavgift med följande uppgifter: 
Kontonummer: FI78 5670 0820 3808 38
Mottagare: Finlands Svenska Måltidsakademi rf
BIC-kod: OKOYFIHH
FO-nummer: 3106191-4 
Summa: 20 euro / år
Meddelande: Medlemsavgift 20XX (år) samt ditt namn

Vill du stöda akademins verksamhet med ett frivilligt understöd kan du betala in den med ovanstående uppgifter. Kom ihåg att som meddelande ange "Sponsorering" samt namn.

Finlands Svenska Måltidsakademi har kopplingar till Sveriges gastronomiska fält. Den finlandssvenska matkulturen har formats och sammanflätats med den svenska matkulturen i över 700 år. Vi har mycket gemensamt och behöver också därför varandra som en länk för att kunna förstå vår gemensamma matkultur.

Finlands Svenska Måltidsakademi är samarbetspartner med den svenska digitala tidskriften TASTE magazine Scandinavia där vi berättar om den svenska matkulturen i Finland. Alla som vill kan gratis prenumerera på den digitala tidskriften!